top of page

Niu Blau

Dit is volgens mij echt een verborgen parel. Geen mega hippe beach clubs maar low key, gezellige zaken waar je gewoon heel leuk zit. Je kunt het strand van twee kanten bereiken, waarvan de meest noordelijke de leukste is als je het mij vraagt. Want je moet je hier een beetje tussen de bomen en palmpjes, over een smal paadje wanen om het strand te bereiken. Er is een klein vissershaventje en een soort drooggelegd riviertje aan je linkerhand. Als je daar even overheen loopt en via de rotsen het paadje volgt is daar dan zo’n leuk ‘wow’ momentje, namelijk deze trap met vissershuisje. Als je een stukje doorloopt kom je langs een paar kanjers van fincas. Zo een ga ik er later kopen denk ik. Of niet. Moeten er eerst nog een paar succesvolle blogjes geschreven worden.


Maar leuk plekje dus om even van het zeezicht te genieten en te bedenken waar je daarna gaat neerstrijken. Aan de overkant zie je een 3 meter lange schommel en een klein beach barretje. Niet heel bijzonder om te zien van veraf, maar zeker een bezoekje waard.

Soulgood serveert lekkere cocktails (Soul.. nog wat, aanrader), makkelijk kaartje met wat snacks en empanadas maar heeft vooral heerlijk toegankelijk sfeertje. Beetje hippie. Lekker aan de bar hangen en over de baai turen.. en zien hoe iedereen eigenlijk langs de schommel wil lopen maar ze hem toch stiekem allemaal even proberen :) Logisch, is toch ff leuk.

Oja. Er worden hier ook hierbas workshops gegeven. Een hele aardige Engels-Spaanse pipo verzamelt kruiden van het eiland en je mag je eigen fles vullen en meenemen. Wil ik dus ook een keer doen!


Oja nog iets, alle glazen hier komen uit een grote vriezer die naast de bar staat. Heerlijk detail. Alles lekker koud. En Dio en Mark zouden team Mio niet zijn als er dan natuurlijk niet zo’n lekker ijskoud chupitootje werd besteld ;)


Salud!Comments


Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Leuk! Je hoort het.

bottom of page