top of page

Where it all began

Hier begon het mee. Mijn logo.

Het is een zanderige achtergrond, de helft van het zelfgetekende zonnetje wat op de binnenkant van mijn enkel is vereeuwigd en een beige golfje want de mensen die mij kennen associëren mij vaak met beige wit en grijs. Oja en mijn naam natuurlijk. In lettertype barlow light 16 ;)


Anyway, de moraal van dit verhaal is dat dit het begin was van mijn zzper-bestaan en vooral een start van een nieuw tijdperk.


Toen ik dit logo in elkaar had geflanst wilde ik ook graag een eigen website om mensen te kunnen laten zien wat ik doe, en wat ik voor ze kan betekenen. Het heeft me 8 weken gekost om dat ding op te tuigen. Simpelweg omdat het lastig is om je eigen kunnen en kwaliteiten onder woorden te brengen. En omdat ik gewoon effe de tijd nodig had om te aarden in Ibiza - waar ik nu woon - en moest wennen aan m’n nieuwe leven als ondernemertje. Ik zei namelijk m’n goeie baan op en pakte me biezen, zonder heel concreet plan - en zonder dat ik de vragen ‘oh wat doe je? oh wat doe je daar, waar werk je?’ heel duidelijk kon beantwoorden. Ik weet namelijk niet wat ik wil worden en ik weet ook niet wanneer ik dat wel ga weten.. Ik weet alleen wat ik nu leuk vind om te doen, wat me blij maakt en wat ik wil blijven doen, en dat staat verdomme eindelijk op papier! Ook zelf in elkaar geknutseld. En ik ben er trots op ✨ het zelfstandig werken bevalt me wel. Ondanks dat je de ene dag opstaat met het gevoel dat je het hélémaal gaat maken en je de andere dag je afvraagt hoe je ooit genoeg brood op de plank krijgt.. Een ding is zeker. Alle clichés over Ibiza zijn waar. Dit eiland laat je nadenken. Maar I’m on fire en ik ga er voor want iemand zei ooit “jacht je dromen na” y esta así!

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Leuk! Je hoort het.

bottom of page